Blogger - We Care

Sorry, i dont have time to write in this post. being busy with some task.

Quote from Hydir's blog

blogger-we-care


Salam semua.

Ini adalah suatu entri khas. Entri yang mungkin menyaksikan sejauh mana komitmen blogger semua untuk memperlihatkan kepada semua bahawa blogger adalah orang yang bertanggungjawab terhadap apa yang ditulisnya.

Kita bertanggungjawab terhadap rakan-rakan blogger kita samada dalam keadaan susah dan senang. Kita adalah blogger prihatin terhadap rakan-rakan blogger, terhadap masyarakat dan kepada negara.

Terpanggil kepada permasalahan en. megat, saya meminta semua blogger di Malaysia meletakkan ribbon diatas di blog masing-masing sebagai tanda kita prihatin.

Setiap blog yang meletakkan ribbon di atas akan menyumbang RM1 kepada en. megat. Anda boleh mengikuti apa yag tersurat dan tersirat tentang en. megat di post ini: Tangisan Aku, Isteri dan Anak-anak

Ikut langkah ini:

Copy dan paste ribbon diatas.
Letakkan di blog masing-masing samada di sidebar or mana2 yg visible. Anda boleh resize saiz ribbon itu untuk kesesuaian blog anda.
Biarkan ribbon tu selama seminggu di blog masing2 sehingga 17/1/2010
Maklumkan kepada saya melalui komentar di bawah bahawa anda dah letakkan ribbon tersebut
boleh juga maklum melalui twitter @kbsoccernet
Moga usaha kita yang kecil ini mendapat keberkatan dan rahmat daripada-NyaThis is the least thing i can do for you megat.


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme