New Download tab~

Now, lucky visitors to d2z's blog can download a lot of things..movies, songs, PRISON BREAK SEASON 4, GOSSIP GIRL SEASON 2, and many more..all u need to do is click the download tab above..

download

------------------------


okay..this is the 2nd time i'd been tagged by nikillas

This tag need me to copy this picture:





Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe) Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka.




and need to find 5 people to do this tag..huu~

1)azima
2)smaelz83
3)callister
4)qidzuddin..haha
5)naim


10 Response to "New Download tab~"

  1. callister says:

    tag akan dijwp nanti ek..
    thx u dah lama xkena tag..

    nikillas says:

    callister...????!!!!!
    mane ko menghilang..??!!
    lama seh...

    btw..
    thanks sudi jawab tag..
    tag ini adalah untuk merapatkan silaturahim semasa bulan2 posa ni..
    hooohohoh... download tab..??!! mantap seh..

    d2z says:

    @callister lama x nmpk..tu yg nk tag tu..hee~

    @nikillas dia hilang lama dah kn..x jenguk2 pon kita 2 nih..hee~

    sama2 kerana men'tag' aku yg de kamera man..wahaha..dem..

    download tab? mantap? huu..sedih aku dgr..mcm perli jek~

    KY says:

    VPN tak dak ka???

    nikillas says:

    perli apenye..
    betulla..
    aku pun nak letak gak..
    tapi x leh nak letak..
    hohohohoho..
    siap link g ip sendiri tu..
    wooot wooot...

    aimZz says:

    adeh2...kena tag plak...

    d2z says:

    @ky VPN? apatu?

    @nikillas letak laa..senang aku nk donlod lagu2 baru ikut bulan..hee~

    @naim haha..sja nk tag..xtau nk tag sapa..

    callister says:

    hehe..callister akn kembali...
    laptop bru siap...
    hehe ada gak org perasan yg aku menghilang ek...

    smaelz83 says:

    x tau pon aku kena tag.. huhu.. nnt aku letak..

    d2z says:

    callister > ada aa org perasan kehilangan cik kucing nih~..hee~

    smaelz > rasanya da gtau dlm comment kat blog ang..x pasan kot~

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme