Official Launch of Sony PS3 in Malaysia

UPDATE :

ñíK!LLä§ ™: psp aku nye tu akak aku kasi hadiah kat aku laa.


i got this email a few days ago..and it just like, amazing..a lot of people had this PS3 and until now they want to launch it? it's a bit weird..rite?

anyway, here's the detail about the event..
Venue: 1 Utama @ ground floor highstreet new wing
Date: 20 Sept 2008
Time: 10am-10pm..

i want to go there because there is a PS3 game girl gaming competition and maybe i can play some games, snap some picture and bought some thing..huu~..sigh~, i just cant go there..so, anybody go there, pls buy me this:

package
thank you..hee~

hey azima, go and win that Ps3 game girl..

more detail are here~


10 Response to "Official Launch of Sony PS3 in Malaysia"

  1. nikillas says:

    heeeeeeh...
    ni kamu ni nak PSP ke nak PS3..??!!
    hahaha.. aku xmo PS3..
    aku nak Nintendo Wii..!!!

    tapi kalau bagi free PS3 aku amik je.. hahaha...

    d2z says:

    klau dpt dua2 kan best..wii best ka? technology dia tu mmg canggih..tp bila nk praktikkan tu rasa mcm leceh lak..kn2..

    nikillas says:

    haha.. aku kalo boleh nak semua.. xbox 360.. ps3.. wii.. aku bantai semua.. aku x kire.. asal game best aku layan je... nguahahaha... eh.. dah ada ke org bagi hadiah psp kat kamu..?? ngehehehe...

    d2z says:

    blum lg..tp klau psp 3000 kuar, ang wajib aa bli..ada mic, lcd lagi lawa..psp ang yg lama tu, sila laa yer tolak kat aku murah2..

    nikillas says:

    uikz.. dia leh wat quotes lak..
    esh3..

    d2z says:

    @nikillas biasa laa..sapa lagi kn nk bg hadiah birthday~..hee~

    YAN^S says:

    kalau kau dapat PS3 mmg kau akan puas ah... serius... graphics dia WOW!!!...satu je tak best... game dia senang nak habiskan... dalam 2-3 hari full leh habis utk armature... (sebab dulu aku nak habis game mesti guna cheats skg ni... strategy guide pun tak payah...)

    d2z says:

    huk2..ini laa org yg ada PS3 tu..sally da cita..

    tp klau bli ps3, kat rumah kena bli tv baru laa plak..rugi klau pkai tv crt tu..hee~

    YAN^S says:

    bukan aku yg ada.... adik aku ... aku join main je... kikikikiki

    d2z says:

    yan^s > at least adik ang tu family ang jugak..bleh main jugak..huu~

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme